Nordic Horse har vokseværk
Blog

Nordic Horse har vokseværk

Det går stærkt hos Nordic Horse i Vorbasse. Det seneste år har budt på kraftig vækst, og derfor udvider virksomheden nu med en afdeling på Sjælland.

- Som et led i vores vækststrategi har vi igennem længere tid arbejdet på, at oprette en Nordic Horse afdeling på Sjælland. Lige som vores afdeling i Jylland skal den nye Sjællands-afdeling danne rammen om en arbejdsplads for vores sjællandske foderkonsulenter, og samtidig fungere som et videnscenter for vores forhandlere. Det er nu endelig lykkedes os at finde de helt rigtige lokaler til Nordic Horse Sjælland, som kommer til at ligge på Kirkebakken 17 i Veksø. Ud over det nye videnscenter vil lokalerne også rumme en butik der, lige som vores afdeling i Jylland, kan servicere kunderne i nærområdet, forklarer ejer PoulVerner Petersen.

Nordic Horse er et danskejet foderfirma, der blev grundlagt i 2016, af PoulVerner Petersen. Firmaet sælger kvalitetsfoder og tilskud til heste, og har et stort fokus på at anvende naturens egne råvarer. Produkterne afsættes via et stort forhandlernet i Danmark, samt online via nordichorse.dk.

- Vores fokus på at sammensætte naturlige produkter, der er nænsomt behandlede og uden unødvendige fyldstoffer, er højaktuelt og hvad jeg ser som en stor del af vores succes. Vi gør ikke tingene helt som de andre. Men hestenes respons på vores produkter viser, at de har det indhold og den kvalitet der skal til, for at fodre hestene naturligt, og alligevel have mulighed for at tilpasse det til hestenes specifikke behov. Med vores produkter er det muligt at fodre alle heste naturligt, uanset om det er heste i vækst, heste i vedligehold eller højtydende atleter, fortæller PoulVerner Petersen.

Virksomheden har igennem det sidste 1½ år haft en stor fokus på online markedsføring, og det kan man sige var held i uheld da corona ramte verden. Selvom messer og diverse arrangementer blev aflyst, havde Nordic Horse fortsat en god kontakt til deres kunder gennem forskellige online kanaler.

Corona har om noget lært os nye måder at ”mødes” med vores kunder på, og vores kundeklub hvor kunderne kan kommunikere med vores foderrådgivere og deltage i live webinarer har været flittigt brugt igennem det sidste år, fortæller marketingansvarlig Anitta Thusing.

Selvom Nordic Horse har udvidet deres online aktiviteter, og kan ”mødes” med deres kunder denne vej, så ser de stadig et øget behov for det personlige møde.

Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger på vores nye online tiltag, men alligevel mærker vi også et øget ønske om at mødes med vores kunder, og ikke mindst vores forhandlere ansigt til ansigt. Der er bare noget over det personlige møde som aldrig helt kan erstattes af online aktiviteter, og når corona restriktionerne letter ønsker vi at være klar. Derfor har vi det seneste ½ år arbejdet på løsninger der skal optimere ”det personlige møde”. De første trin i denne plan har været ansættelsen af flere forhandler- og foderkonsulenter, og ikke mindst udvidelsen med en Nordic Horse afdeling på Sjælland. Men jeg forventer ikke at det kommer til at slutte her. Vi har stadig flere spændende tiltag på vej – både online og ude i butikkerne, fortæller PoulVerner Petersen.