NORDIC JOINT POWER
Blog

NORDIC JOINT POWER

Med naturens egne kræfter er det muligt at styrke hestens ledfunktioner og sikre en optimal forebyggelse af overbelastning i og omkring bevægeapparatet. Nordic Joint Power består udelukkende af naturlige ingredienser der alle indeholder aktive stoffer der med fordel kan gives til led der er særligt udfordrede eller akut overbelastede ligesom produktet henvender sig til heste der skal genoptrænes eller lider af kroniske forandringer

Kompleks sammensætning og topkvalitet Nordic Joint Power er et produkt udviklet specifikt til led samt sener og indeholder udelukkende naturlige ingredienser, og altså derfor er helt fri for fyld eller unødvendige tilsætningsstoffer. Kombinationen af de aktive stoffer der er at finde i produktets sammensætning styrker funktionen, stabiliseringen og afbalanceringen i og omkring led.

Råvarerne er nænsomt behandlet så indholdsstofferne bevares bedst muligt og dermed sikres den optimerede virkning. Produktet er sammensat med komplementerende komponenter der styrker optageligheden af lige præcis de stoffer vi ønsker at fremhæve i Nordic Joint Power, ligesom tilsætningen af vegetabilsk gelatine sikrer at de gavnlige stoffer ikke nedbrydes ved kontakt med mavesyren. Yderligere har den vegetabilske gelatine smidiggørende egenskaber på brusk og bindevæv. Produktet er testet af dyrlæger på heste i Europa, og virkningen har vist sig værende yderst effektiv, med hurtige positive vedvarende forandringer. 

Antiinflammatoriske virkninger skal styrke din hests bevægeapparat Årsagen til ubalancering og skader i bevægeapparatet kan være mange, men fælles for de fleste er den inflammation der opstår deraf. Inflammation skaber rødme, hævelse, varme, ømheder og nedsat funktion af omkringliggende ligamenter. Derfor er den største fokus ved sammensætningen af Nordic Joint Power nedsættelse af disse følgevirkninger i form af antiinflammatoriske egenskaber som brændenælde indeholder i høj grad, ligesåvel som grønlæbet musling, spirulina, gurkemeje, ingefær og enerbær har samme effekt. 

Særlig for ingefær og gurkemeje gælder det, at disse yderligere aktiviteter processer i immunsystemet der danner disse antiinflammatoriske og antioxidative (oxidation = nedbrydelse) stoffer samt enzymer

Nedsætter muskelømhed og er seneafslappende Indholdet af ingefærrod bevirker især en nedsættelse af ømhed omkring muskler og er sene-afslappende, ligesom djævleklo indeholder komponenter der øger fleksibiliteten og bevægeligheden af muskelfibre. Dermed kan vi afhjælpe belastninger på sener og omkringliggende ligamenter, og sikre at der ikke opstår unødvendige spændinger omkring belastninger eller ubalancerede led. 

Der er behov for en styrkelse af immunforsvaret Flere forskningsresultater indikerer en positiv sammenhæng mellem styrkelse af immunforsvaret og hurtig forbedring af led-belastninger og ligeledes knogleforandringer. Derfor er der i Nordic Joint Power sikret et boost af immunsystemet blandt andet i form af brændenælde, ingefærrod samt grønlæbet musling, der alle komplementerer immunsystemet på forskellig vis. Den unikke sammensætning i Nordic Joint Power til et optimalt tilskud til både forebyggelse af slid og skader samt tilskud til akutte og kroniske ømheder, stivheder og slid.

Muskler, sener, ledbånd, led og knogler bliver med et tilskud af Nordic Joint Power styrket på bedste vis.

 

  • Effektivt til styrkelse i og omkring led og sener
  • Til heste med daglig høj belastning på led og sener
  • Regulerer effektivt ledvæske
  • smidiggørelse af brusk, sener samt ligamenter
  • Til heste i genoptræning eller til afhælpning af kroniske forandringer
  • Højt magnesium-indhold der er muskel og sene afslappende

Sammensætning: brændenælde, new zealandsk grønlæbet musling ( perna canaliculus) agerpadderokke, gurkemeje, vegetabilt gelatine , djævleklo, spirulina alge ( spirulina platensis) enebær, MSM, ingefær

PRODUKTET ER NU AT FINDE I VORES WEBSHOP !