😷🦠 INFO VEDR. CORONAVIRUS - OPDATERET 5. JANUAR 🦠😷

Mange af jer er forståeligt nok bekymrede for corona-situationen, som fortsat ændrer sig fra dag til dag. Vi får flere spørgsmål, og har forsøgt at samle alle svarene herunder:

Vores lager og kundeservice holder fortsat åbent, så du kan altid ringe eller skrive til os, og det er fortsat muligt at bestille foder på www.nordichorse.dk som leveres helt på samme måde som normalt 🚛

Butikken i Vorbasse er lukket. Du kan dog stadig bestille foder på www.nordichorse.dk og vælge afhentning. Du vil herefter blive kontaktet, så vi kan aftale hvordan afhentningen skal foregå. Vi tager alle forbehold for at undgå smittespredning!

Vi er løbende i kontakt med alle vores leverandører, og det forventes at alle leverancer gennemføres som normalt. Dog kan der i nogle tilfælde opstå forsinkelser.

Vores seje forhandlere holder fortsat åbent, og har gjort alle tiltag for at minimere smittespredning. En del har valgt at lukke butikken, og i stedet stille varerne ud til afhentning eller levere varerne direkte ud til kunderne. Andre har sat begrænsning på antal personer i butikken. Kontakt din lokale forhandler hvis du er i tvivl, de står helt sikkert klar til at hjælpe dig! Vi vil gerne give dem 👍💕 for alle de tiltag de gør for at få foder sikkert ud til hestene, uden risiko for smittespredning. Vi har de sejeste forhandlere, husk at støtte op om dem i denne svære tid 🙏

Fødevarestyrelsen har klart meldt ud, at selvom andre butikker skal holde lukket pga coronavirus, så er butikker med foder til dyr undtaget. 

Vi håber i alle er vel derude. Pas på hinanden 💚🐴