Ingredienser
Hos Nordic Horse bruger vi kun kontrollerede råvarer af højeste kvalitet, vores foder indeholder ikke unødvendig fyld og derfor har vi lave ud fodrings mængder. Nordic Horse tager afstand til GMO. Vores råvarer er nøje udvalgte, og vi arbejder sammen med flere specialister for at få produceret vores foderblandinger og tilskud. Alle vores foder typer bliver løbende analyseret, og er underlagt kontrol af Fødevarestyrelsen. Dermed er du garanteret produkter af højeste kvalitet, som er produceret under hygiejniske og kontrollerede forhold.

Foder skift
Et foderskift skal udføres gradvist over 2-3 uger, så mikroorganismerne i hestens stortarm kan nå at tilpasse sig.  Start altid med at blande dit nuværende foder, med dit nye foder fra Nordic Horse. Således at du langsomt tilsætter mere Nordic Horse og mindre af det gamle foder, indtil du til sidst kun fodre med Nordic Horse.

Hvornår kan jeg se en virkning på min hest.
Vi hører ofte om store forandringer på nogle heste efter kort tid på Nordic Horses foder. Dog siger vi at der gerne skal gå ca. 3 uger før man kan begynde at se en forandring.

Vil min hest spise Nordic Horse foder/tilskud
Heste er forskellige, og ligesom os mennesker kan nogle lide noget og andre noget andet, nogle spiser alt og nogle er meget kræsende. Heste er fra naturens side skeptiske overfor hvad de indtager, da det i naturen kunne være giftig. Hos Nordic Horse bruger vi ikke kunstige tilsætningsstoffer, og heste der har fået foder med tilsætning af disse samt melasse og andet smagsfremmende tilsætninger, vil muligvis have brug for lidt længere tilvænning. Det altid en god idé at præsentere nyt foder eller nye tilskudsprodukter meget langsomt, start med at blande lidt i hestens nuværende foder og øg mængden gradvist, efter ganske kort tid oplever vi at langt de fleste heste elsker Nordic Horses foder og tilskud.

Hvor ofte skal min hest have foder?
Krybbefoder bør fordeles over min 2-3 fodringer pr. dag, har man mulighed for det, så gerne flere gange og hesten bør så vidt det er muligt have adgang til stråfoder 24 timer i døgnet, hesten producere mavesyre konstant og har behov for strukturholdigt foder for at producere spyt som neutralisere mavesyren.

Laver i foderplaner?
Ja det gør vi. Den koster 49,00 dkr. Du finder linket på forsiden oppe i højre hjørne. Når du har købt foderplanen, sender vi dig en mail med et link hvor du udfylder de specifikke informationer omkring din hest, og så modtager du en skræddersyet fodreplan indenfor 3-5 hverdage.

Hvis min hest har problematikker, kan Nordic Horse så hjælpe?
Ja vi har mange forskellige foder typer og kan altid sammensætte en foderplan som kan hjælpe på din hests problematikker.

Min hest har en vommet mave
En vommet hest behøver ikke nødvendigvis at være overvægtig, ofte skyldes vommen at hesten spiser halm og foder af knap så god kvalitet, eller at hesten har orm, vi rådgiver gerne omkring hvilke muligheder du har, for at få hesten tilbage i ordenig form.

"Min hest er tynd og mangler energi- men bliver hurtigt tændt hvis den får korn"

Hos Nordic Horse bruger vi meget sjældent korn, vi laver foder ud fra en filosofi om at ”bringe hesten tilbage til naturen”, og man kan sagtens få energi nok til hesten, uden tildeling af korn og derved mindske chancerne for at hesten bliver alt for tændt, derved har de et mere stabilt blodsukker og bliver ikke så nemt stressede og tændte på den dårlige måde. Her kunne vore Omega pellets og Nordic Rice være glimrende tilskud.

Søger i sponsor ryttere
Du er altid velkommen til at sende os en mail her og skrive lidt om dig selv og hvad du søger.

Søger i nye forhandler
Ønsker du at blive forhandler så send os en ansøgning via mail eller ring til os.