Nordic Horse til større hestehold
Blog

Nordic Horse til større hestehold

Nordic Horse kan tilbyde enkle, økonomiske og naturlige løsninger til større hestehold og stalde. Vi kan tilgodese heste med forskellige behov - uden at gå på kompromis med kvaliteten eller hestens præstationsevne.

Med vores komplette foderblandinger kan vi tilbyde;

  • Kvalitet og lave udfodringsmængder der kan tilpasses alle heste i stalden
  • Koldtpressede produkter uden binde- eller konserveringsmidler, der sikrer høj kvalitet og maksimal udnyttelse af foderet
  • Lav daglig udfodringsmængde, hvor det samtidig sikres at hesten er dækket ind med vitaminer og mineraler
  • Langkædede fibre for en sund fordøjelse
  • Lettilgængelige proteiner til hesten i arbejde
  • Sunde omega-3 fedtsyrer til heste som ikke får nok omega-3 fra græsset
  • Letoptagelige vitaminer og mineraler
  • Velsmagende foder som hestene gerne spiser
  • Bredt udvalg af produkter til alle hestetyper

Nordic Classic - kvalitetsfoder til en fornuftig pris

Nordic Classic er et komplet pelleteret krybbefoder af høj kvalitet, der sørger for at hesten får alle de vitaminer og mineraler den har brug for. Nordic Classic kan doseres så energiniveauet passer til heste med normal arbejdsindsats. Produktet indeholder ingen korn, men er i stedet højt på fibre og fedt, som sikrer sund fordøjelse og effektiv energibalancering.

Nordic Classic egner sig til de fleste hesteracer og typer, og kan tilpasses heste med forskelligt træningsniveau. Nordic Classic kan desuden tilpasses til drægtige hopper samt føl og heste i vækst. Derfor er Nordic Classic et ideelt foder til det blandede hestehold, og den nemme, økonomiske og, ikke mindst, kvalitetsbevidste løsning til større stalde.

Den koldpressede pelletering sikrer, at produktets indholdsstoffer bevares bedst muligt, herunder enzymer, vitaminer og mineraler samt gavnlige plantestoffer. Dette betyder også, at produktet bibeholder de naturlige smagsstoffer, hvorfor foderet fremstår smagfuldt og indbydende for selv den kræsne hest.

Den lave udfodringsmængde er ligeledes med til at sikre optimal udnyttelse af produktets egenskaber. Flere forskningsresultater konkluderer, at jo mindre kraftfodertildeling hesten får i krybben, jo bedre udnyttes den generelle fodring, samtidig med at fordøjelsens effektivitet forbedres.

Fodereksempel

500 kg hest i moderat arbejdet, der får tildelt fra 7,5 kg hø eller wrap, fordelt på hele dagen er dækket ved blot 500 gram Nordic Classic Dagligt.

Ovenstående foderplan kan reguleres efter behov, og der kan tildeles op til 250 gram pr 100 kg hest dagligt, afhængigt af behov for foderenheder og vitaminer/mineraler.

Hvis hesten har behov for at øge huld, eller opbygge muskulatur, har vi flere typer af supplerende foder der nemt kan tilføres efter behov. På denne måde kan vi nemt målrette foderplaner til de individuelle behov der må opstå fra tid til anden i et blandet hestehold. Vi holder selvfølgelig stadig fokus på at finde en løsning der dækker så bredt som muligt, og stadig med en fornuftig økonomi.

Nordic Classic indeholder ingen korn og kun moderate mængder af sukker og stivelse, der sikrer en vedvarende og udholdende energi, især på grund af det høje fedt- og fiberindhold.

Du kan læse mere om Nordic Classic ved at klikke her

Andre staldes erfaringer

Nordic Classic bliver i dag anvendt i flere større stalde, både blandede hestehold samt stalde hvor hestene yder en højere præstation dagligt. Fælles for de heste der får Nordic Classic tildelt er, at de opretholder en god muskelmasse, holder fint huld og står med en flot og skinnende pels samt sunde hove. Yderligere beskriver rytterne, at de oplever heste med stor udholdenhed og vedvarende energi.

Tilskud som understøtter særlige behov

Hestens basis-behov vil altid være dækket af fuldfoderet. Men enkelte heste kan i perioder have behov for tilskud. Det kan være til understøttelse af led, muskler, hove, pels, udrensning eller andet. For at tilgodese de større stalde, findes mange af vores tilskud derfor også som storkøb i større poser/sække. 


Vi leverer til mange større stalde, skal din være den næste?

Kontakt os i dag, hvis du ønsker at vide mere om hvordan vi kan sammensætte et fordelagtigt tilbud til dig og din stald, hvor der selvfølgelig medfølger fyldestgørende rådgivning samt specifikke foderplaner til alle heste i stalden.

Vi tilbyder

  • Foder og tilskudsprodukter af højeste kvalitet
  • Konkurrencedygtige priser
  • Lav daglig udfodringsmængde
  • Foder til alle heste - uanset niveau
  • Foder der sikrer god, stabil og vedvarende energi
  • Rådgivning – foderaftener/dage med emner efter jeres behov
  • Specifikke foderplaner tilpasset de enkelte heste
  • Sponsorater til jeres stævner/arrangementer

 

Kontakt din lokale storkunde-konsulent i dag og hør mere om mulighederne. Vi besøger gerne jeres stald og giver input samt tilbud ud fra jeres specifikke behov:

Emma Skov, emma@nordichorse.dk, 24 84 40 60.