Sådan vælger du mellem vores produkter til bevægeapparatet
Blog

Sådan vælger du mellem vores produkter til bevægeapparatet

Hvornår skal du vælge det ene produkt frem for det andet; 

Nordic FlexAbility+

Nordic FlexAbility+ er et pelleteret tilskudsprodukt, sammensat til heste der generelt har tendens til overbelastede led og sener, eller ældre problematikker der kræver støtte og som har overstået den akutte irritation. Sammensætningen er med til at forbedre mobiliteten og mindske evt ømheder omkring især hestens sener i bevægeapparatet. Det er et produkt med en bredspektret virkning, til de heste, der har behov for støtte til muskler, bindevæv, led og sener eller som har milde problemer/ømheder i bevægeapparatet - f.eks. pga alderdom. Produktet kan ligeledes virke forebyggende på slitage.

Til daglig styrke og vedligeholdelse af et belastet bevægeapparat, evt som opfølgning på tidligere skade, eller lettere forandringer.

Læs mere om produktet her: https://www.nordichorse.dk/products/nordic-flexability

Nordic Complex

Nordic Complex er et naturligt sammensat pelleteret tilskud bestående af gurkemeje, ingefær samt sort peber. Sidstnævnte forstærker virkningen af især gurkemeje.

Produktet er sammensat til heste der har haft længerevarende slitage i bevægeapparatet. Vi har ekstremt gode erfaringer med produktet til heste med længerevarende slid i et eller flere led, også til trods for den lille daglige udfodringsmængde.

Nordic Complex  indeholder først og fremmest råvarer, der nedsætter en øget irriteret reaktion i og omkring leddene, hvor der kan opstå væske ophobninger og ømhed, som følge af at knogler er i direkte kontakt ved bevægelse. Produktet er med til at regulere væske i leddene og er let muskel- samt sene-afslappende.

Til heste med følgevirkninger af længerevarende slitager i bevægeapparatet.

Læs mere om produktet her: https://www.nordichorse.dk/products/nordic-complex

Nordic Joint Power

Nordic Joint Power er sammensat af de ultimative råvarer, til større "her og nu" problematikker i bevægeapparatet. Det er et pelleteret tilskudsprodukt, der især egner sig til de perioder, hvor der er en kraftig øget reaktion i led og sener samt det omkringliggende væv. Nordic Joint Power er testet på heste med nye belastninger på især sener eller "her og nu" led problematikker. Produktet er anvendt af dyrlæger, der ser en stor effekt og samtidig en primitiv gendannelse af brusk i leddene, en sund regulering af ledvæske, værende sene og muskelafslappende og som svagt nedsættelse af ømheder. Nordic Joint Power er sammensat med henblik på at kunne tildeles i den "aktive" periode, hvorefter tilskuddet kan erstattes med eksempelvis Nordic FlexAbility+.

Der er igennem sammensætningen af Nordic Joint Power ligeledes rettet fokus på immunsystemet, hvor nylig forskning ser en sammenhæng mellem et stærkt immunforsvar og en hurtigere forbedring af ledbelastninger samt knogleforandringer.

Til aktive og større "her og nu" gener i bevægeapparatet.

Læs mere om produktet her: https://www.nordichorse.dk/products/nordic-joint-power

Nordic Pilebark

Nordic Pilebark er et urte-tilskud af snittet pilebark. Et naturligt tilskud til heste, som har brug for lindring i led og muskler. Vi ser især en god effekt i forbindelse med belastninger af ligamenter i bevægeapparatet. Yderligere understøtter det hestens krop i perioder med belastede og spændte muskler samt sener.

Som supplement til heste der har brug for lindring i led og muskler.

Læs mere om produktet her: https://www.nordichorse.dk/products/nordic-pilebark


Nordic Djævleklo

Nordic Djævleklo er et urtetilskud som består af nænsomt tørret rod fra djævleklo. Egner sig især til "her og nu" problematikker hvor der er en øget reaktion i led og sener samt det omkringliggende væv, og hvor der er brug for udrensning og lindring af ømheder. 

Til "aktive" her og nu gener hvor der er brug for udrensning og lindring af ømheder.

Læs mere om produktet her: https://www.nordichorse.dk/products/nordic-djaevleklo