Få til indhold
Fri fragt over 1.500 DKK & Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over 1.500 DKK & Levering 1-3 hverdage
Gode erfaringer med vægttab

Gode erfaringer med vægttab

Måske har du en hest der er for tyk ? Så er du ikke den eneste...

Overvægt er selvsagt ikke noget vi ønsker for vores heste.

Periodisk træthed, ustabilt blodsukker, evt oppustethed og manglende evne til at regulere sult- og mæthedscenteret. Det er nogle af de fysiske forandringer vi kan se som følge af overvægt. Ved længerevarig overvægt, vil vi også kunne se negative påvirkninger i hestens indre.

 

Vi får mange henvendelser fra frustrerede hesteejere, der føler de har prøvet ALT ! og alligevel kan de ikke få deres hest til at tabe sig.

 

Derfor har vi i en længere periode forsøgt at sammensætte forskellige råvarer, med henblik på vægttab, og har fundet en effektiv kombination, der optimerer fedtforbrændingen.

 

Esparsette og Grøn The:

Erfaringerne viser, at produkter der indeholder esparsette kombineret med Nordic Grøn The, er med til effektivt at nedbringe især de uhensigtsmæssige fedtdeponeringer over nakke, skulder og halerod, og ser ud til at fremme hestens evne til at omsætte sit foder optimalt.

 

Nordic Grøn The indeholder især stærke antioxidanter samt polyphenoler der styrker et sundt stofskifte, lagring af færre kalorier til fedt og er derfor behjælpeligt ved vægttab af især uønskede fedtdeponeringer over nakke, skulder og halerod.

 

De aktive stoffer i grøn the, har på heste vist sig at være blodsukkerstabiliserende, og er derfor et optimalt supplement til nøjsomme eller overvægtige heste, der viser tegn på ubalancer i stofskiftet.

 

I en kombination med esparsette, optimeres fordøjelsen, og kombinationen af de aktive stoffer hjælper til udskillelsen af affaldsstoffer fra nedbrydningen af celler og fedtdepoter.

 

Tildelingen af ovenstående har yderligere været i kombination med, at hestens har haft tyggetid alle døgnets timer.

 

Efterhånden har mange heste forsøgt denne kombination, og langt de fleste har opnået eller er godt på vej til, det ønskede vægttab.

 

Køb eller læs mere om Grøn The klik her.

 

Produkter med esparsette, som er afprøvet i kombination med Nordic Grøn The;

 

Nordic E-cobs

https://www.nordichorse.dk/products/nordic-e-cobs

 

Nordic Omega Fiber

https://www.nordichorse.dk/products/nyhed-nordic-omega-fibre

 

Nordic Gastric Zero

https://www.nordichorse.dk/produc…/nyhed-nordic-gastric-zero

 

Nordic Vitamin Complete

https://www.nordichorse.dk/products/nordic-e-vimin

 

Læs yderligere dette blogindlæg omkring vægttab

https://www.nordichorse.dk/…/har-din-hest-ogsa-taget-lidt-p…

eller kontakt en af vores konsulenter via foderplan@nordichorse.dk for at finde den optimale løsning til netop din hest.

Forrige blogindlæg Indgræsning af heste